Догори
Дати відгук

Через гриби за життя 9-річної дівчинки та двох молодих жінок борються лікарі (відео)

Ще двоє малих дітей відмовились їсти гриби й це їм урятувало життя

1 хв на прочитання04 Листопада 2020, 23:34
Поділитись:

Життя 9-річної дівчинки з Одеської області рятують медики столичного "Охматдиту". Дитина із мамою та сусідкою вечеряли грибами. Обидві жінки також у реанімації — в Одеській обласній лікарні. Повідомляє "ТСН".

Волонтери збирають кошти на лікування родини. За їхніми словами, в Саврані матері дівчинки спочатку відмовили у шпиталізації через те, що вона не мала грошей на ліки. Лише після їхнього втручання її помістили в реанімацію. 

«Нам одразу ввечері один раз прокапали, а вранці сказали — гроші є, лягайте, грошей немає – вільні, вас ніхто не тримає, напишіть лише відмова», - розповідає жінка. 



Ще двоє діток постраждалих жінок — хлопчик й дівчинка 6 років відмовилися їсти злощасні гриби, та завдяки цьому залишилися живі. Зараз діти перебувають під наглядом голови благодійного фонду Любові Рябко, оскільки їх найближчі родичі далеко мешкають.

Грибний сезон неодмінно супроводжується тяжкими отруєннями, кажуть медики. І вкотре застерігають бути уважними під час збирання грибів. І найважливіше — в жодному разі не годувати ними дітей до 10 років, а краще до 15.

Нагадаємо, ми розповідали, що гриби вбили молоду жінку та її маленьку донечку через самолікування.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.