Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Час купувати подарунки, або Що принесе ретроградний Меркурій 2023–2024 кожному знаку Зодіаку

Час купувати подарунки, або Що принесе ретроградний Меркурій 2023–2024 кожному знаку Зодіаку

Настав період відпочинку, щоб ми мали змогу переосмислити, передумати, або доробити старі справи.

4 хв на прочитання06 Грудня 2023, 15:45
Ретроградний Меркурій 2023 – 2024 | гороскоп Ретроградний Меркурій 2023 – 2024 | гороскоп
Поділитись:

13 грудня 2023 року ретроградний Меркурій - планета новин, спілкування, подорожей починає йти у зворотному напрямку, тому в  цей період краще  переглядати старі справи, домовленості, повертатися до попередніх роботодавців. Для торгових організацій це буде період повернення старих клієнтів, але високий ризик, що люди захочуть повернути товар. Справи, що стрімко розвивалися, можуть призупинитися і стати на паузу.

Ретроградний Меркурій закінчиться 2 січня 2024 року, і тому не варто купувати в цей період техніку, бо вона може виявитися з прихованими дефектами або ж не прослужить довго. Дорогі речі, куплені в цей період, також  принесуть розчарування вже в січні. Посилки в цей період можуть затримуватися, приходити не за тією адресою, або не того розміру, кольору і т.д.

У період РЕТРОГРАДНОГО РУХУ МЕРКУРІЯ НЕ МОЖНА: планувати подорожі, починати нові справи, переходити на нове місце роботи, купувати дорогі речі, або техніку, проводити юридичне оформлення угод.

Якщо хочете зробити коштовний та вдалий подарунок коханим або рідним людям – зробіть це до 10 грудня, або вже після 5 січня. В разі вже запланованої подорожі – оберіть місця, де Ви були, щоб не змінювати маршрут і, обов’язково перевірте документи, квитки, страховку.

Отже, настав період відпочинку, щоб ми мали змогу переосмислити, передумати, або доробити старі справи в старому році,  а от які зміни нас чекають в період ретро Меркурію та в якій сфері – підкажуть зірки.

ОВНІВ чекають зміни в професійній сфері. Будете вимушені завершувати справи, відносно попередніх домовленостей, отримаєте пропозицію від попередніх роботодавців і  можете вдало повернутися до виконання звичних обов’язків, але не приймайте пропозицій щодо виходу на нову посаду в цей період, щоб згодом не виникло неприємних сюрпризів. Нарешті здійсниться Ваша давня мрія і можете вирушити в подорож, але плануйте місце, де вже відпочивали.

ТІЛЬЦІ повернуться до  оформлення  документів, або зануряться в  юридичні справи. Можуть несподівано отримати новини від людей здалеку,  відновити  зустрічі зі старими клієнтами або коханими. Велика вірогідність поїздок до місць, де раніше бували, але двічі ретельніше перевіряйте документи та квитки. Дехто буде змушений змінити плани на життя, повернуться до навчання, перездавати іспити, звертатися в інстанції за темами прожитих періодів.

БЛИЗНЮКІВ чекають несподівані зустрічі з людьми з минулого, перегляд життєвих обставин, можете змінити думку про деяких людей, будете займатися переоформленням документів по темі фінансів, але чекає тимчасова пауза в фінансових справах. Нарешті вирішите давню проблему. Сфера партнерства - на першому плані, тому можете отримати пропозицію про співпрацю або повернення коханих, з якими були довготривалі відносини.

РАКИ отримають уповільнення в робочій сфері, реалізуються давні цілі, відновляться особисті відносини, отримаєте пропозицію про підробіток або повернення на попереднє місце роботи. Родичі нагадають про себе.

ЛЕВИ вирішать старі проблеми і задачі минулих періодів. Відновляться контакти з давніми колегами або роботодавцями. Деякі, навіть зможуть отримати пропозицію щодо повернення на попереднє місце роботи і варто погодитися. Але виходити на нову роботу в цей період не бажано, слід зачекати мінімум до 5 січня. Дехто повернеться до давніх захоплень або вийде на новий рівень у сфері особистого життя: саме зараз варто дати відносинам з коханими другий шанс!

ДІВИ будуть повертатися до раніше розпочатих творчих справ. Давня проблема у відносинах вирішиться або будете змушені розлучитися, якщо давно прийняли внутрішнє рішення. Вирішиться сімейна проблема, що затягнулася, можливо це питання ремонту .

ТЕРЕЗИ зануряться у сімейні справи, отримають новини від родичів, актуальними стануть житлові питання або ремонту. Відновляться контакти в професійній сфері, або навчанні. Повернуться люди з минулого.

СКОРПІОНИ будуть закінчувати давні ділові питання з транспортом, навчанням. З’являться люди з минулого, затримка в фінансовій сфері або повернення до старих джерел доходів, підробіток. Ділова сфера стане на паузу.

СТРІЛЬЦІ відчують нестачу фінансів, отримають пропозицію підробітку, повернуться до попереднього іміджу або захочуть змінити зовнішність.

КОЗЕРОГИ вирішать давні проблеми, переглянуть відношення до деяких людей, буде викрита якась інформація. Деякі можуть поїхати до місць, в яких раніше бували.

ВОДОЛІЇ отримають інформацію, яка була закрита для Вас. Відновлення контактів з людьми здалеку. Для подальшого розвитку потрібно покинути звичні межі. Вдалими будуть справи з друзями або однодумцями.

РИБИ повернуться до дружніх відносин, щоб вирішити давні справи з ними та інтернет проектами. Ділові відносини відновляться, можуть запропонувати повернутися до попередніх справ.

Більше новин читайте на GreenPost

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко