Догори
Дати відгук

Чарівний молодик розпочинає рік Дракона

Саме в цей день Дракон стане повноправним володарем року.

5 хв на прочитання08 Лютого 2024, 15:28
Прогноз у рік Дракона для всіх знаків Зодіаку.
Фото: Online.ua Прогноз у рік Дракона для всіх знаків Зодіаку. Фото: Online.ua
Поділитись:

Чарівний молодик 10 лютого цього року збігається з настанням Нового року за китайським календарем. Саме в цей день Дракон стане повноправним володарем року.

Як рекомендує астролог Vita, обов’язково цього дня потрібно загадати бажання, побудувати стратегічні плани на рік, записавши їх на папері, звільнитися від усього старого та непотрібного: речей, контактів, домашнього мотлоху, токсичних відносин.

Шукайте нові ідеї та намагайтеся їх реалізувати, змініть (хоча б на місяць) маршрут з дому на роботу і навпаки, щоб активувати енергію змін. Якщо є бажання та хоч маленька можливість – дозвольте собі відпочинок, адже трудоголізм – це також залежність, від якої потрібно позбавитися. Ми живемо не для того, щоб працювати, а працюємо для того, щоб жити, впустіть енергію змін у свій особистий простір. Зайдіть на виставку, сходіть в кіно, або заплануйте подорож туди, де ще не бували.

Нова порція енергії дозволить виправити старі помилки, зробити рішучий, незалежний крок у майбутнє, шукайте можливості там, де їх бути не може, зламайте стереотипи, йдіть на зустріч змінам - Уран посилить Вашу зацікавленість чимось новим, незвичним. Знайте, що в цьому році у Вас обов’язково все вийде, але потрібна чітка мотивація, щоб яскраво засяяти!

Важливим протягом року буде питання взаємодопомоги, спілкування в  колективі та з колективом, об’єднання в групи за інтересами.

Меркурій буде мати напружені аспекти , тому можуть давати збій технічні засоби,  телефони мають здатність глючити або губитися,  автомобіль може підкачати у найвідповідальніший момент. 

Фінансові плани без особливого приводу також можуть зірватися, або переноситися на наступний тиждень. 

Щоб не спровокувати скандал з близьким людьми, краще одразу щиро заявити про свої бажання, щоб не змушувати інших додумувати за Вас, або ж тихенько просидіти до 14 лютого під ковдрочкою.

Не рекомендовано 10-11 лютого робити перші кроки у важливих та фінансових справах, бо місяць тільки почав свій шлях, ще не набрав обертів. Не вкладайтеся у фінансові авантюри, не беріть кредит та не смітіть грошима. Краще прибережіть кошти для накопичення, не переоцініть свої можливості, щоб не розчаровуватися. Почніть з найменшого, адже це перший молодик нового 2024 року, та саме він закладає фундамент для розквітання протягом року.

Овни зараз замисляться над своїм призначенням. Вони одні звикли воювати, але зараз саме час заручитися підтримкою однодумців. Звичайна дружня порада допоможе вирішити важливе завдання життя, заводьте нові знайомства, може з’явитися впливова людина, яка стане провідником у нове життя або у Ваше призначення.

Тільці відчують несподіванки у фінансах, особисті відносини поставте на  паузу, займіться спортом.

Близнюки відчують легкість, захочуть вирватись та поринути у пригоди, навчання новому піде на користь , бо зараз краще сприймається  нова інформація.

Раки захочуть керувати  емоціями, прояснити відносини з родичами. Не намагайтеся усім сподобатись, робіть те, про що мріяли, включить інтуїцію.

Левам краще попрацювати самим з собою - укріпіть віру в себе, нові контакти та знайомства підуть на користь, нова друга половинка вже зачекалася Вас. Якщо попередні відносини добігли до фінішної прямої – прощайтеся без жалю, не варто клеїти те, що розбилося на дрібні часточки.

Дівам зараз краще довіритися всесвіту: розслабитися та нічого не робити – розслабтеся зараз і нічого не робіть. За потреби,  просіть допомоги у близьких людей, придбайте техніку,  якої вам не вистачало.

Терези матимуть цілий фонтан ідей, але не знатимуть, де його застосувати. Зосередьтесь на головному, продумайте, не розпилюйтесь, напишіть план дії, а найбільшої користі принесуть соціальні проекти.

Скорпіони відчують додатковий прилив сил, до себе і до інших. Не думайте зараз про всіх, краще про себе. Відчуйте, що потрібно саме вам.

Стрільці відчують прив’язаність, захочуть тримати все в своїх руках. Саме час позбутися шкідливих звичок, думок оточуючих, всього старого. Змініть імідж, гардероб, або зачіску та розділіть ваші почуття з близькими.

Козероги не знають , чого саме хочуть. Єдине, що допоможе -  подивитися на себе збоку, очима чужої людини. Випишіть все, що помітили у зошит, папір все стерпить, потім спробуйте проаналізувати ситуацію: Ви одні не можете все тягнути на собі, розширюйте горизонти, делегуйте 

Водоліям слід чекати успіхів у починаннях. Критика, плітки, докори всім не подобаються, але вас це загартує, випадкові зустрічі для Вас зараз – не випадкові, аналізуйте, хто із чим  приходить у ваше оточення.

Рибам обов’язково слід обмежитися від негативу: даруйте любов,  емпатію  собі та іншим, зверніть увагу на емоції та здоров’я , за  потреби - зверніться до спеціаліста.

Більше новин читайте на Green Post.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost