Догори
Дати відгук

Буряк буде неймовірно великим, солодким і збережеться до наступного врожаю: радять досвідчені дачники

Забудьте про підживлення азотом, гноєм або «бродилівкою» з трави — бурякам це зараз не потрібно.

1 хв на прочитання01 Вересня 2023, 08:24
Поділитись:

Буряк буде неймовірно великим, солодким і збережеться до наступного врожаю, якщо правильно його підгодувати, розповідає Телеграм-канал «Дача. Сад та город».

Дачники радять забути про підживлення азотом, гноєм або «бродилівкою» з трави — бурякам це зараз не потрібно.

Натомість для цукристості та соковитості підживіть їх зольним настоєм — 1 л золи на 10 л води. Настояти добу та пролити грядки.

По листу обробіть борною кислотою — 10 г на 10 л води.

Щоб буряк не згнив при зберіганні, пролийте його розчином триходерми — це придушить розвиток гнильних бактерій і грибів, при цьому абсолютно безпечний для здоров'я.

Нагадаємо, від солі буряк стає солодким: фермери поділилися лайфхаками.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото ілюстративне
"Укренерго" запровадило аварійні відключення світла в окремих областях 18 жовтня
1 хв на прочитаннягодина тому
Погода 19 жовтня: дощі, мокрий сніг на заході та пориви вітру 15-20 м/с
Дощі, мокрий сніг та поривчастий вітер - прогноз погоди на 19 жовтня
1 хв на прочитання2 години тому
Гороскоп на 19 жовтня 2025 року
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на неділю, 19 жовтня 2025 року
4 хв на прочитання4 години тому
Енергетики 42-й раз відновлюють живлення ЗАЕС
Угоду досягнуто: українські енергетики відновлюють лінії живлення Запорізької АЕС
1 хв на прочитання5 годин тому
Європейський день боротьби з торгівлею людьми: разом проти експлуатації
2 хв на прочитання7 годин тому
Чесно про здоров’я, підтримку і життя після репродуктивного віку
3 хв на прочитання8 годин тому
Європейський день паперового пакета — майбутнє у твоїх руках
2 хв на прочитання10 годин тому
Ексзаступник голови "Нафтогазу" терміново продає найдорожчий маєток в Україні за $12 мільйонів (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора