Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Близнюкам - увага, Стрільцям – відпочинок: гороскоп на тиждень з 29 травня до 4 червня

Близнюкам - увага, Стрільцям – відпочинок: гороскоп на тиждень з 29 травня до 4 червня

4 червня повний місяць у Стрільці о 06:41 за київським часом відкриває безліч можливостей

3 хв на прочитання29 Травня 2023, 08:12
Поділитись:

Для багатьох людей це буде простий та легкий тиждень, оскільки формуються сприятливі обставини для досягнення цілей, вирішення майнових та фінансових питань.

Взаємини з іноземцями розвиваються гармонійно, адаптація за кордоном або звернення до офіційних інстанцій, вдається без особливих зусиль і зовнішнього опору.

Підходящий час для звернення за юридичною допомогою та захистом, довгострокового планування, переїзду, початку тривалої подорожі. З’єднання Юпітера з Висхідним Місячним Вузлом і Місяць, що росте, сприяють накопиченню ресурсів, відновленню, стійкому становищу на роботі, соціальному піднесенню. Не втрачайте шансу вирішити найбільш хвилюючі питання!

4 червня повний місяць у Стрільці о 06:41 за київським часом відкриває безліч можливостей, допомагає в короткі терміни подолати кризову ситуацію та обернути її на свою користь. Завдяки накопиченому досвіду можна значно підвищити рівень доходу, знайти більш оплачувану роботу, зробити ривок у професійній сфері. Однак, необхідно заявляти про себе, шукати кращого, а не сидіти осторонь і чекати, коли помітять ваш талант.

Протягом тижня можна досягти успіху в політиці, громадській діяльності, викладанні, будь-якому бізнесі за кордоном. Успіх і везіння супроводжує сміливих і активних людей, які поважають традиції, культурні цінності та релігійні переконання.

Овен

Період дуже суперечливий. Вплив планет то гальмуватиме, то, навпаки, зміцнюватиме справи. Не піддавайтеся миттєвим нападам паніки. Вам під силу з усім упоратися самостійно.

Телець

Вам пора почати працювати над справами, про які ви давно думали. Ділові переговори та підписання важливих документів пройдуть на найвищому рівні.

Близнюки

Ви опинитеся в центрі уваги. Усі захочуть отримати від вас слушну пораду чи допомогу. Чи не відмовляйте. Сміливо мрійте. На вас чекає виконання найбільш сильних і честолюбних бажань.

Рак

Настає період, коли ви повинні почати діяти з вигодою для себе. Подумайте, чого вам хотілося б найбільше, і сміливо починайте працювати над реалізацією. Не соромтеся звертатися за допомогою.

Лев

У цей період ви сміливо можете починати справи, навіть ризиковані. На вас чекає успіх. Вихідні зірки рекомендують провести зі старими друзями чи родичами.

Діва

Не найкращий час, щоб діяти поспіхом. Ретельно обмірковуйте кожен свій крок. Можливо, ви будете втягнуті в конфлікт і опинитеся між двома вогнями. Не поспішайте зайняти чийсь бік. Збережіть нейтралітет.

Ваги

Цей тиждень розпочнеться дуже активно. Вже в перші дні ви переробите масу справ будинку. Постарайтеся відволіктися від сумних спогадів та відпочити. Вихідні присвятіть хобі.

Скорпіон

Цей період підходить для спілкування, нових знайомств, вирішення проблем, що накопичилися. У другій половині періоду зірки не радять брати участь у якихось сумнівних заходах.

Стрілець

Дуже гармонійний, спокійний період. Не варто будувати грандіозних планів, краще відпочиньте. Наприклад, займіться самоосвітою. Вихідні зірки рекомендують провести серед близьких.

Козеріг

Цей час краще присвятити собі. Наприклад, зайнятися особистими справами чи зміцнити своє здоров’я. Не виключено, що саме зараз вам доведеться приймати важливі рішення.

Водолій

Цього тижня не варто розраховувати на чиюсь допомогу. Члени сім’ї будуть зайняті своїми турботами. Якісь справи вам доведеться перенести на потім.

Риби

У цей період приділіть увагу своєму здоров’ю. Ви багато працювали і добряче втомилися. Дозвольте собі добре відпочити, набратися сил, а потім сміливо продовжуйте вирішувати проблеми, що накопичилися.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Посадовці зрубували сторічні дуби в Чорнобильському заповіднику
Правоохоронці викрили посадовців, які зрубували сторічні дуби в Чорнобильському заповіднику
2 хв на прочитання41 хвилину тому
Збитки довкіллю ДніпроГЕС Нафтопродукти
Збитки довкіллю внаслідок атаки по ДніпроГЕС становлять понад 140 млн гривень
1 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Клумба на дачі, виконана в пні старого дерева: ідеї та поради (ФОТО)
1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Бузок у ландшафтному дизайні: чарівність і краса (ФОТО)
1 хв на прочитання10 годин тому
Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору - Висоцький
1 хв на прочитанняВчора
Величні мандрівники: як осетрові пережили динозаврів, та можуть зникнути назавжди
10 хв на прочитанняВчора
Собор ХІІ століття на Черкащині повернуто у власність держави
1 хв на прочитанняВчора
Міндовкілля презентувало членам ЕкоКомітету Верховної Ради України Екологічний договір для України
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost