Догори
Дати відгук

БЕБ на Київщині відшкодувало експортеру зерна 12,6 млн грн несплачених податків

Сума завданих державі збитків підтверджена висновком судово-економічної експертизи.

1 хв на прочитання2 години тому
Відшкодування експортеру зерна податків Відшкодування експортеру зерна податків
Поділитись:

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області викрили компанію-експортера, що умисно ухилилася від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомляють у БЕБ.

Слідством встановлено, що керівник компанії, яка займається експортом сільськогосподарської продукції, умисно не відобразив в декларації з податку на прибуток операції з отримання зернових культур, які надалі планували експортувати до країн Європейського союзу. 

Таким чином компанія ухилилась від сплати 12,6 млн грн податків. Сума завданих державі збитків підтверджена висновком судово-економічної експертизи.

Директору підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування детективи БЕБ забезпечили відшкодування товариством завдані державі збитки у повному обсязі. Кошти вже сплачено до бюджету. Кримінальне провадження скеровано до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності.

Більше новин читайте на GreenPost .

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost