Дуже пишні, пухнасті, повітряні булочки з розплавленим сиром. Це найсмачніша закуска, добавка до основних страв та просто відмінний перекус.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
У теплому молоці розчиняємо олію та яйце, всипаємо цукор і дріжджі, сіль, перемішуємо все до однорідності. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо лопаткою липке, але однорідне тісто.
Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 40 хвилин.
Твердий сир тремо на великій тертці і змішуємо зі шматочками фети.
Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і розтягуємо його в коржик, викладаємо більшу частину начинки, защипуємо зверху.
Розтягуємо знову великий коржик, який викладаємо в круглу форму, великого розміру.
Змащуємо збитим жовтком, посипаємо залишком начинки.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
Подаємо цей ароматний, дуже апетитний пиріг з розплавленим сиром, хоч і в холодному вигляді, він анітрохи не гірший.