Ароманті та пишні: м'ясні котлети на грилі

1 хв на прочитання14 Грудня 2022, 17:50

Готуємо соус з консервованих помідорів без шкірки у власному соці

Інгредієнти:

фарш змішаний

700-750 г.

цибуля ріпчаста

1-2 шт.

яйця курячі

1-2 шт.

крупа манна

1 ст.ложка

сіль

 

спеції (пікантна для гриля)

1 ч.ложка

олія оливкова

 

перець чорний мелений

 

 

Розраховано на 6 порцій

Інгредієнти

Сьогодні готували м'ясні котлети на грилі — один аромат чого вартий!

Приготування:

— змолоти м'ясо на фарш (у мене була телятина, свинина, філе індички. Можна взяти більш жирніше м'ясо). Додати терту цибулю, яйце, манку, приправити сіллю і перцем. Додати улюблені приправи, у мене пікантна приправа для гриля від Каміс. Все добре перемішати.

Готуємо соус з консервованих помідорів без шкірки у власному соці: у ковшику розігріла оливкову олію, додала подрібнену цибулю та часник, дуже добре додати ще солодкий червоний перець, трішки протушити, додати томати, коли суміш нагріється додати цукор, сіль, гострий перець та базилік, за допомогою блендера подрібнити в пюре і потушити ще хвилин 20 на повільному вогні.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: