- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Ароманті та пишні: м'ясні котлети на грилі
Ароманті та пишні: м'ясні котлети на грилі
Готуємо соус з консервованих помідорів без шкірки у власному соці
Інгредієнти:
700-750 г. | |
1-2 шт. | |
1-2 шт. | |
1 ст.ложка | |
| |
спеції (пікантна для гриля) | 1 ч.ложка |
| |
| |
| |
Розраховано на 6 порцій |
Сьогодні готували м'ясні котлети на грилі — один аромат чого вартий!
Приготування:
— змолоти м'ясо на фарш (у мене була телятина, свинина, філе індички. Можна взяти більш жирніше м'ясо). Додати терту цибулю, яйце, манку, приправити сіллю і перцем. Додати улюблені приправи, у мене пікантна приправа для гриля від Каміс. Все добре перемішати.
- — формувати з фаршу котлети постійно змащуючи руки оливковою олією:
- — готові котлети смажити на грилі з кожного боку до готовності:
- - подавати ароматні котлети з улюбленим соусом
Готуємо соус з консервованих помідорів без шкірки у власному соці: у ковшику розігріла оливкову олію, додала подрібнену цибулю та часник, дуже добре додати ще солодкий червоний перець, трішки протушити, додати томати, коли суміш нагріється додати цукор, сіль, гострий перець та базилік, за допомогою блендера подрібнити в пюре і потушити ще хвилин 20 на повільному вогні.