Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Хвороби
  • Дівчина, яка з арбалету стріляла у Полтаві на шкільному подвір'ї, готувала масові вбивства та мала фото розчленованих тварин

Дівчина, яка з арбалету стріляла у Полтаві на шкільному подвір'ї, готувала масові вбивства та мала фото розчленованих тварин

Арбалет, з якого стріляла дівчина, їй на день народження подарували батьки.

1 хв на прочитання09 Вересня 2021, 09:13
Таїсія Петрова Таїсія Петрова
Поділитись:

Дівчина із зеленим волоссям, яка увірвалася на подвір'я 11-ої школи Полтави та  почала стріляти у людей із професійного спортивного арбалету, ймовірно готувалася до цього та вчилася в цій школі. Як відомо, одна зі стріл наскрізь пробила руку одній із вчительок цієї ж школи, було поранено ще одного педагога.

Редакції «Полтавської хвилі» вдалося дізнатись, що знайшли у квартирі Таїсії Петрової — дівчини, яка  вчинила хаотичну стрільбу. Зокрема, у кімнаті знайшли  череп зі слідами засохлої крові,  її особистий щоденник і фотографію батька дівчини з  виколотими очима.

У щоденнику Таїсії Петрової наперед розписаний увесь вересень. Окрім убивства вчителів, потреба в яких їй наснилася, дівчина збиралася здійснити ще низку нападів. Після цього дівчина планувала 22 вересня підпалити власну оселю. Цікаво, що ще одне вбивство в дівчини було заплановане на 28 серпня — чи вдалося їй його реалізувати поки що незрозуміло. Окрім того, правоохоронці вилучили телефон дівчини. Серед іншого, повідомляє джерело, в галереї знімків знайшли фотографії розчленованих тварин.

Наразі Таїсії Петровій повідомили підозру. Їй інкримінують замах на масове вбивство. Дівчині загрожує від 10 до 15 років, або ж і довічне ув'язнення. На рішення суду можуть вплинути не тільки матеріали обшуків та слідства, але й результати психіатричної експертизи.  

 Відомо, що  Таїсія Петрова — студентка Національного університету цивільного захисту України, де навчається на психолога.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.