- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Апетитний бургер у лаваші від відомого шеф-кухаря, просто спробуйте
Апетитний бургер у лаваші від відомого шеф-кухаря, просто спробуйте
Вагаєтесь між бургером та шаурмою?
Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво продовжує експериментувати з рецептами простих і смачних страв. Цього разу він розповів, як приготувати бургер у лаваші.
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво запропонував українцям рецепт бургера в лаваші. Покрокове приготування він розмістив на своїй сторінці в Instagram.
Вагаєтесь між бургером та шаурмою? Маю рішення: бургер з соковитою котлетою у лаваші. Просто спробуйте, воно того варте! – пише Ектор.
Інгредієнти:
- Фарш – 100-150 г
• Лаваш – 1 лист
• Сир твердий – 1 шматок
• Помідор – 1 скибка
• Рукола – 5 г
• Цибуля солодка – 1 кільце
• Огірок маринований – 5 г
• Майонез – 1 ст.л.
• Кетчуп – 1 ст.л.
• Гірчиця французька – 1 ст.л.
• Паприка – 1 ст.л.
Спосіб приготування:
- З фаршу формуємо круглу бургерну котлету, підсолюємо її та обсмажуємо.
- Беремо круглий лаваш і робимо на ньому один розріз, до середини.
- Щоб приготувати соус просто змішуємо майонез, кетчуп, гірчицю та паприку.
- Одну четвертинку лаваша змащуємо соусом та викладаємо на нього готову котлету та шматочок сиру. На другу четвертинку викладаємо цибулю, руколу та кільце помідора. На третю – нарізаний маринований огірок, а четверту просто змащуємо соусом.
- Загортаємо лаваш по четвертині і отримуємо трикутничок-бургер. Далі обсмажуємо його на пательні 10-15 хвилин до скоринки – і можна смакувати.