Догори
Дати відгук

Апетитний бургер у лаваші від відомого шеф-кухаря, просто спробуйте

Вагаєтесь між бургером та шаурмою?

1 хв на прочитання19 Липня 2023, 22:30
Поділитись:

Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво продовжує експериментувати з рецептами простих і смачних страв. Цього разу він розповів, як приготувати бургер у лаваші.

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво запропонував українцям рецепт бургера в лаваші. Покрокове приготування він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Вагаєтесь між бургером та шаурмою? Маю рішення: бургер з соковитою котлетою у лаваші. Просто спробуйте, воно того варте! – пише Ектор.

Інгредієнти:

  • Фарш – 100-150 г

    • Лаваш – 1 лист

    • Сир твердий – 1 шматок

    • Помідор – 1 скибка

    • Рукола – 5 г

    • Цибуля солодка – 1 кільце

    • Огірок маринований – 5 г

    • Майонез – 1 ст.л.

    • Кетчуп – 1 ст.л.

    • Гірчиця французька – 1 ст.л.

    • Паприка – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. З фаршу формуємо круглу бургерну котлету, підсолюємо її та обсмажуємо.
  2. Беремо круглий лаваш і робимо на ньому один розріз, до середини.
  3. Щоб приготувати соус просто змішуємо майонез, кетчуп, гірчицю та паприку.
  4. Одну четвертинку лаваша змащуємо соусом та викладаємо на нього готову котлету та шматочок сиру. На другу четвертинку викладаємо цибулю, руколу та кільце помідора. На третю – нарізаний маринований огірок, а четверту просто змащуємо соусом.
  5. Загортаємо лаваш по четвертині і отримуємо трикутничок-бургер. Далі обсмажуємо його на пательні 10-15 хвилин до скоринки – і можна смакувати.

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Грошова допомога фермерам: як отримати дотацію на корів у 2025 році. Фото: Крамагросвіт
Аграрії можуть отримати 7 тисяч гривень дотації на кожну корову: стартує прийом заявок
1 хв на прочитання8 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Як приготувати сухарики для салатів — три способи
2 хв на прочитання16 годин тому
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Більше з GreenPost