Догори
Дати відгук

8 травня - Всесвітній день Червоного Хреста

 Червоний Хрест працює в 176 країнах Світу, в тому числі і в Україні.

1 хв на прочитання08 Травня 2024, 08:53
Сьогодні 8 травня Всесвітній день Червоного Хреста Сьогодні 8 травня Всесвітній день Червоного Хреста
Поділитись:

Всесвітній день Червоного Хреста відзначається щороку 8 травня. Міжнародний Червоний Хрест був заснований у 1863 році в Швейцарії Генрі Дюнаном з метою надання медичної допомоги пораненим військовим на полях бою та захисту життя та гідності військовополонених.

 Червоний Хрест працює в 176 країнах Світу, в тому числі і в Україні. Це свято присвячене вшануванню роботи та внеску Міжнародного Червоного Хреста та Червоного Півмісяця у полегшенні людської страждання та забезпеченні допомоги тим, хто її потребує.

Міжнародний Червоний Хрест та Червоний Півмісяць - це глобальна гуманітарна організація, яка надає допомогу тим, хто постраждав від війн, конфліктів, катастроф і інших надзвичайних ситуацій. Їхні роботи включають медичну допомогу, постачання гуманітарної допомоги, підтримку для біженців і багато іншого.

Всесвітній день Червоного Хреста - це час для визнання та вдячності всім добровольцям, медичним працівникам та іншим працівникам Червоного Хреста за їхню непохитну працю та жертовність. Це також час для підвищення усвідомлення про гуманітарні проблеми та потреби у допомозі, які існують у світі.

Під час цього свята можуть проводитися різноманітні заходи, такі як виставки, конференції, благодійні заходи та інші події, які спрямовані на підтримку Міжнародного Червоного Хреста та підвищення обізнаності про його роботу та значення.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.