Догори
Дати відгук

8 квітня повне сонячне затемнення завершує весняний коридор затемнень

Якщо ми не зробимо свій вибір до осіннього затемнення, то Всесвіт зробить його за нас.

3 хв на прочитання08 Квітня 2024, 15:45
8 квітня сонячне затемнення завершує коридор затемнень 8 квітня сонячне затемнення завершує коридор затемнень
Поділитись:

Саме цей день -  перезавантаження Всесвіту, - розказала для GreenPost астролог Віта Найденко. У найближчий період ми будемо змушені зробити крок вперед для нашого зростання. Якщо ми не зробимо свій вибір до осіннього затемнення, то Всесвіт зробить його за нас: принесе в життя такі ситуації, які змусять все ж таки зробити вибір. Нажаль, ці ситуації можуть нам не сподобатися, але пізніше усвідомимо, що це було на краще для нас.

Останній раз таке ж затемнення було в 2005 році, тому вірогідність продовження, або зміни розпочатого в тій сфері сценарію дуже велика. Половинчастий цикл затемнення відбувся восени 2014 року, тому згадайте, в якій сфері відбулися події в ті роки, щоб підготуватися.

Також це затемнення дуже швидко зцілить як тіло, так і душі багатьох.

Затемнення відбудеться під знаком Овна, а це - перший знак астрологічного кола; символ вогню, тому має бути початок первісних програм. Завершилися завдання попередніх періодів життя та зароджуються програми життя глобального масштабу. Хочемо того, чи ні, але 8 квітня  настав період переродження, завдяки ретро Меркурію. Зверніть  увагу на те, що лишили позаду, що, як Вам здалося, не підтримував всесвіт. Зараз поступово все розпочнеться зовсім за новим сценарієм.

Сьогодні деякі люди  можуть себе погано почувати, виникнуть проблеми серцево судинного характеру, або відчують неконтрольовану агресію, прояви гніву.

ОВНИ відчуватимуть затемнення у будь-якій сфері свого життя (зміна прізвища, роботи, іміджу або переїзд). Іноді, навіть життя може змінюватися на ДО та ПІСЛЯ.

ТІЛЬЦІ скоріше за все повернуться до минулого, щоб завершити, або вдосконалити щось. Дуже добре позбавлятися шкідливих звичок та зайвих кілограмів.

БЛИЗНЮКИ будуть в центрі подій, можуть очолити свою організацію, або зайнятися онлайн розробками.  Актуальними стануть теми дітей, кохання.

РАКИ можуть розраховувати на зірковий час. Вас нарешті почують, побачать, оцінять. У зв'язку з цим на Вас чекає зміна статусу.

ЛЕВИ почнуть мріяти про  закордонні подорожі, розширення горизонтів в інтернеті. Можуть бути залучені у видавництві,  судових або церковних справах. Несподівано розпочнуться відносини із закордонними партнерами або іншої нації.

ДІВИ можуть розраховувати  на фінансову допомогу, зміну доходів у членів сім'ї.  Актуальними будуть теми страхування та податків.

ТЕРЕЗИ спостерігатимуть за змінами у житті партнерів. Можуть бути залучені у партнерство, або отримають нову пропозицію. Нові контракти бажано підписувати після 25 квітня.

СКОРПІОНИ захочуть змінити роботу, оточення, перекласти щоденні обов'язки на членів родини. Можливі зміни на підприємстві, в якому працюєте, або з'явиться новий член родини. Чудово зайнятися профілактичними процедурами щодо здоров'я.

СТРІЛЬЦІ заявлять про свої таланти або зацікавляться організацією свята. Діти можуть створити якісь ситуації, або в сім'ї дорослих дітей відбудеться подія.

КОЗОРОГИ відчують зміни у сфері родини, нерухомості. Якщо розпочати ремонт, то шпалерами не обійдеться, перенесете або добудуєте стіни. Можливі зміни у складі родини або у сім'ях родичів.

ВОДОЛІЇ опиняться у ситуації , що підштовхне до придбання автомобіля  або підготовки  документів. Можливо захочеться піти на курси або отримаєте/втратите якесь посвідчення. Події можуть відбутися у житті сестер/братів, племінників.

РИБИ матимуть можливість здійснювати покупки мрії, але дорогі покупки краще відкласти до 25 квітня. Можливо зазнає змін сфера особистого прибутку; зміниться прайс або реклама на Ваші послуги.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Отруйні змії можуть масово мігрувати через глобальне потепління
Отруйні змії можуть масово мігрувати через глобальне потепління. Ось у які країни вони приповзуть
2 хв на прочитанняхвилину тому
Спеції Шкідливі продукти Печінка
Лікарі попередили про найнебезпечнішу спецію для печінки
1 хв на прочитаннягодина тому
Запуск зонда «Чан'є-6». Фото: HECTOR RETAMAL/AFP
Китай запустив безпілотний зонд на зворотний бік Місяця
1 хв на прочитання2 години тому
Квітучі рослини Не вимагають догляду Що посадити на квітнику
Чотири квітучі рослини, які майже не вимагають догляду
1 хв на прочитання2 години тому
Орангутанг став першою дикою твариною, яка самотужки вилікувала свою рану, зробивши «мазь» із лікарської рослини
3 хв на прочитання3 години тому
У 54 львівських лікарнях запрацювала система екстреного сповіщення лікарів - knopka
1 хв на прочитання4 години тому
Тепер і Німеччина: пройшли випробування ракети з двигуном на свічковому воску, яка має транспортувати супутники в космос
1 хв на прочитання5 годин тому
У Берліні на заводі з виготовлення систем ППО та ракет сталася пожежа: місто в отруйному диму
1 хв на прочитання5 годин тому