Ольга Шевченко1 хв на прочитання08 Грудня 2022, 13:52
Коли каву доводиться пити без цукру, але при цьому вона просто не лізе в горло, можна замінити «білу отруту» досить незвичайними продуктами.
Ідею можуть підхопити і охочі відкрити для себе новий смак кави, тому що для цього використовуватимуть не тільки мед, але ще корицю та ваніль.
Чим замінити цукор у каві
- У будь-якому кулінарному виробі та напої натуральним та корисним підсолоджувачем є мед. У поєднанні з корисними властивостями кавового напою, він зарядить додатковою енергією ваш сніданок.
- Кориця в каві змусить вас забути про те, що в чашку проситься ложка-друга цукору. До того ж кориця корисна для організму: вона нормалізує рівень цукру в крові, підтримує імунітет.
- Екстракт ванілі не такий корисний, як попередні варіанти, але й шкоди від нього немає. А ось смак кави вийде абсолютно приголомшливим.
- Какао-порошок урізноманітнить смак і аромат, підбадьорить і підвищить настрій, тому що какао належить до натуральних антидепресантів.
- Якщо є можливість розжитися натуральним кленовим сиропом, то можна зробити каву максимально корисною для здоров’я. До того ж смак напою приємно здивує.