Догори
Дати відгук

5 способів приховати варикозне розширення вен

За допомогою корисних порад будь-яка жінка може ефективно замаскувати проблеми з венами

2 хв на прочитання04 Вересня 2022, 23:41
Поділитись:

Варикозне розширення вен доставляє масу незручностей жінкам. Нижче ви дізнаєтеся кілька корисних порад, які допоможуть легко приховати або виправити ці проблеми. Ці природні методи допоможуть продемонструвати ноги в кращому світлі і відчувати себе комфортно в більш короткій сукні.

5 способів приховати варикозне розширення вен

1. Кращий спосіб приховати варикоз - косметика для тіла. Пошукайте засоби, призначені, в першу чергу, для виправлення і приховування недоліків шкіри, таких як шрами, розтяжки, плями. Вони забезпечать природний, стійкий колір, завдяки якому ноги будуть виглядати красивими. Вибирайте водостійкий макіяж такого тону, який найкраще підходить до шкіри. Ці продукти можна легко знайти в магазинах.

 

2. Є не менш ефективна хитрість приховати варикозне розширення вен і судинні зірочки. Просто змішайте трохи бронзуючої пудри з натуральним зволожуючим кремом для тіла. Ви отримаєте зволожуючий крем, який ідеально підходить для маскування варикозу.

 

3. Лосьйони для автозасмаги, ще одна можливість приховати варикоз і надати шкірі красивий колір в будь-який час року. У супермаркеті можна знайти кошти для автозагару з зволожуючими інгредієнтами, які ідеально підходять для красивого виду ніг. При нанесенні добре розподіліть продукт, щоб уникнути штучного блиску.

 

4. У більшості випадків для лікування варикозного розширення вен, поліпшення кровообігу в ногах і зняття дискомфорту призначають так звані концентраційні панчохи. Також вони є в темних кольорів, тому з їх допомогою можна приховати варикозне розширення вен, носити сукні, спідниці або шорти і при цьому відчувати себе в цілковитій безпеці.

5. Хоча варикозне розширення вен не зникне повністю без хірургічного втручання, можна зменшити запалення і полегшити біль за допомогою натуральних засобів. Спробуйте домашній лосьйон від варикозу. Змішайте в блендері 500 мл оливкової олії холодного віджиму, 0,5 склянки свіжевичавленого апельсинового соку, 5 великих зубків часнику. Наносьте суміш щоночі за допомогою ватного тампону, круговими масажними рухами.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost