Догори
Дати відгук

5 порад від фармацевтів для весняного оновлення шкіри

Досягнути цього можна за допомогою дуже простих засобів.

1 хв на прочитання10 Березня 2023, 20:16
Поділитись:

Весна в самому розпалі, а шкіра після зими виглядає тьмяною та зневодненою. Хочеться прекраснішого та молодшого вигляду! Як цього досягти? Телеграм-канал «Аптека на зв’язку» дає ТОП-5 порад.

Перша порада: правильне харчування! Також варто приймати вітаміни й ентеросорбенти.

Друга порада: щоденний масаж обличчя. Він підвищує тонус шкіри, покращує кровопостачання, знімає набряки та покращує колір обличчя.

Лайфхак: можна заморозити зелений чай і такими льодяними кубиками щоранку виконувати масаж обличчя.

Третя порада: глибоке очищення шкіри. Пілінги можна робити як у домашніх умовах, так і в салоні. Легкі хімічні пілінги дозволять зняти поверхневий роговий шар, що поверне шкірі рівність.

Якщо на обличчі є прищі, чорні цятки чи комедони, варто сходити на ручне чищення. Сьогодні застосування спеціальної косметики та засобів зі знеболювальним ефектом робить цю процедуру безпечною та практично безболісною.

Четверта порада: зволожувальний і відновлювальний догляд. Не забувайте щодня наносити на обличчя та шию крем, що підходить за типом вашої шкіри, і балуйте себе хоча б раз на тиждень масками та сироватками.

П'ята порада: прогулянки на свіжому повітрі в сонячний весняний день. Це дозволяє отримати заряд бадьорості, гарного настрою та вітаміну D, який відповідає і за якість шкіри.

Також ми розповідали про секрет «вічної молодості» кореянок — розуміння різниці між тонером і тоніком: як розібратися.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.