5 недорогих продуктів, які допоможуть оздоровити печінку

1 хв на прочитання03 Січня 2023, 22:00

Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

Печінка – один із найважливіших органів людини. Через цей природний фільтр щодня проходить безліч шкідливих для організму речовин.

Саме тому так важливо стежити за його станом, вживаючи в їжу деякі продукти:

1) Гарбуз – багата вітаміном Т, а також допомагає засвоюватися важким продуктам

2) Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

3) Морська капуста – містить альгінову кислоту, що бореться зі шкідливими речовинами в організмі

4) Оливкова олія – джерело вітаміну Е, який захищає організм від впливу вільних радикалів.

5) Кефір – оздоровлюють мікрофлору кишківника та допомагають організму вичистити токсини.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: