Догори
Дати відгук

5 недорогих продуктів, які допоможуть оздоровити печінку

Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

1 хв на прочитання03 Січня 2023, 22:00
Поділитись:

Печінка – один із найважливіших органів людини. Через цей природний фільтр щодня проходить безліч шкідливих для організму речовин.

Саме тому так важливо стежити за його станом, вживаючи в їжу деякі продукти:

1) Гарбуз – багата вітаміном Т, а також допомагає засвоюватися важким продуктам

2) Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

3) Морська капуста – містить альгінову кислоту, що бореться зі шкідливими речовинами в організмі

4) Оливкова олія – джерело вітаміну Е, який захищає організм від впливу вільних радикалів.

5) Кефір – оздоровлюють мікрофлору кишківника та допомагають організму вичистити токсини.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost
Фото: «Ландшафтний дизайн»
Секрети сучасного ландшафтного дизайну: як створити стильний і невибагливий сад на невеликій ділянці (ФОТО)
3 хв на прочитання04 Липня 2025
Швейцарська АЕС Лайбштадт. Фото взято з Вікіпедії
«Гарячий атом» — Швейцарія зупинила блок АЕС через аномальну спеку
2 хв на прочитання04 Липня 2025
Image by Jill Wellington from Pixabay
Сезон лохини в розпалі: ціни на ягоду в Україні стрімко падають
1 хв на прочитання3 години тому
ФОТО: енергозбереження / Вікіпедія
Українську "зелену" енергію інтегрують в ринок ЄС - Кабмін подав до Ради ключовий законопроєкт
2 хв на прочитання7 годин тому
Трагедія на Житомирщині: уряд ліквідовує наслідки потужного вибуху
1 хв на прочитання7 годин тому
Рубки на 57 млн грн: ДБР повідомило про підозру керівництву лісгоспу на Тернопільщині
1 хв на прочитання8 годин тому
Президент підписав закон, що змінить правила рибного ринку в Україні
1 хв на прочитання9 годин тому
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 4 липня 2025 року
7 хв на прочитання11 годин тому