Догори
Дати відгук

5 недорогих продуктів, які допоможуть оздоровити печінку

Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

1 хв на прочитання03 Січня 2023, 22:00
Поділитись:

Печінка – один із найважливіших органів людини. Через цей природний фільтр щодня проходить безліч шкідливих для організму речовин.

Саме тому так важливо стежити за його станом, вживаючи в їжу деякі продукти:

1) Гарбуз – багата вітаміном Т, а також допомагає засвоюватися важким продуктам

2) Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

3) Морська капуста – містить альгінову кислоту, що бореться зі шкідливими речовинами в організмі

4) Оливкова олія – джерело вітаміну Е, який захищає організм від впливу вільних радикалів.

5) Кефір – оздоровлюють мікрофлору кишківника та допомагають організму вичистити токсини.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
ФОТО: ілюстративпе
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
1 хв на прочитання34 хвилини тому
Зображення згенеровано ШІ
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
1 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: лінія електропередач / Укрінформ
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії
1 хв на прочитання2 години тому
Гріндавік. Зображення згенеровано ШІ
Вже всьоме за рік: вражаючі кадри виверження вулкана в Ісландії (ВІДЕО)
1 хв на прочитання2 години тому
В Україна почала дешевшати морква: чого чекати на свята?
1 хв на прочитання3 години тому
Якщо залишилися зайві бетонні блоки: креативні ідеї (ФОТО)
2 хв на прочитання9 годин тому
Вигоріла площа Майорки, Менорки й Ібіци разом: лісові пожежі у 2023-му завдали найбільшої шкоди Європі
1 хв на прочитання9 годин тому
Критична ситуація з опалювальним сезоном у Кривому Розі, – Мінрозвитку
1 хв на прочитанняВчора