Догори
Дати відгук

5 недорогих продуктів, які допоможуть оздоровити печінку

Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

1 хв на прочитання03 Січня 2023, 22:00
Поділитись:

Печінка – один із найважливіших органів людини. Через цей природний фільтр щодня проходить безліч шкідливих для організму речовин.

Саме тому так важливо стежити за його станом, вживаючи в їжу деякі продукти:

1) Гарбуз – багата вітаміном Т, а також допомагає засвоюватися важким продуктам

2) Курага – знижує ризик розвитку раку печінки.

3) Морська капуста – містить альгінову кислоту, що бореться зі шкідливими речовинами в організмі

4) Оливкова олія – джерело вітаміну Е, який захищає організм від впливу вільних радикалів.

5) Кефір – оздоровлюють мікрофлору кишківника та допомагають організму вичистити токсини.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Війна знищила до 50 тисяч дельфінів у Чорному морі
Війна знищила до 50 тисяч дельфінів у Чорному морі
2 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Yasuyoshi Chiba/AFP/Getty Images
Як вогонь знищує ґрунт і повітря та які санкції чекають на паліїв
1 хв на прочитання9 годин тому
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання10 годин тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитання11 годин тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання13 годин тому
Україна домовилася про постачання газу з Грецією та розраховує на довгострокові контракти з Баку
1 хв на прочитанняВчора
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора