Догори
Дати відгук

4 бьюті-процедур, від яких  варто відмовитися після 40-а, щоб не прискорити старіння

Серед них глибокі хімічні пілінги та фейс-гімнастика.

1 хв на прочитання13 Вересня 2022, 23:39
Поділитись:

Гормональні зміни після 40 років відбиваються на стані жіночої шкіри і мускулатури обличчя. Падають тонус і пружність шкіри, контур і риси обличчя стають іншими. Щоб зовні не прискорити старіння, в такому віці краще відмовитися від хімічних пілінгів, фейс-гімнастик і ще двох б'юті-процедур, розповіли лікарі-косметологи, інформує Ukr.Media.

Солярій

Для захисту шкіри після 40 років від фотостаріння лікарі рекомендують не зловживати засмагою. Не потрібно спеціально ходити в солярії і довгий час перебувати на пляжах під палючим сонцем. Обов'язково при будь-якому планованому виході на вулицю застосовувати підібраний косметологом-дерматологом догляд з SPF-фактором, — сказали лікарі.

Хімічні пілінги

Глибокі і серединні хімічні пілінги здатні погіршити і прискорити вікові зміни. Тому найкраще віддати перевагу сучасним ін'єкційним і безін'єкційним методикам. До них відносяться плазмотерапія — введення компонентів, виділених з крові пацієнта, плацентотерапія — ін'єкції і мікроін'єкції екстракту плаценти людини, біоревіталізація і біорепарація. Також фахівці радять апаратну косметологію та фізіотерапію.

"Скульптурний" масаж

Лікарі радять не експериментувати зі "скульптурними" масажами. Це потенційно травматична техніка. І вона вимагає високої кваліфікації фахівця.

Фейс-гімнастика

Щоб не прискорити старіння, спеціалісти рекомендують відмовитися від фейс-гімнастики. Б'юті-процедура, що пов'язана з надмірним напруженням м'язів обличчя, зазвичай, підсилює мімічні зморшки.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.