19 червня - День фермера: визнання і підтримка тих, хто годує націю

1 хв на прочитання19 Червня 2024, 08:45

День фермера - молоде свято.

19 червня відзначається День фермера – свято, присвячене вшануванню праці фермерів та їхнього величезного внеску у забезпечення продовольчої безпеки та розвиток економіки. 

Фермери виконують одну з найважливіших робіт у суспільстві, забезпечуючи продовольчу безпеку нації. Вони вирощують рослини та тварин, забезпечуючи нас необхідними продуктами харчування. Фермерські господарства відіграють ключову роль у підтримці економіки, створюючи робочі місця та сприяючи розвитку суміжних галузей. Без фермерів наші столи були б пустими, а економіка – слабшою.

День фермера - молоде свято. Хоча фермерство існує давно, День фермерів в Україні було засновано лише 2020 року за указом президента Володимира Зеленського. Саме цей день став професійним святом підприємців, які працюють у сфері сільського господарства, оскільки 19 червня 2003 року було ухвалено закон про фермерське господарство.

День фермера – це нагадування про важливість фермерської праці для нашого життя та добробуту. Визнання внеску фермерів, підтримка їхньої праці та підвищення обізнаності про виклики, з якими вони стикаються, є ключовими аспектами цього свята. 

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: