18 вересня о 05:34 почалася Повня — вона ж: Повня Вина, Ячмінна, Кукурудзи, Жнив, Повня Пісень…

6 хв на прочитання17 Вересня 2024, 21:29
Повний місяць 18 вересня 2024 року. Фото: Larysa Slobodska

У ці дні можна просити у Вищих для себе і своїх рідних достатку і фінансового благополуччя.

22 вересня о 15:43 за Києвом настане Осіннє Рівнодення. Але почнеться його вплив,  як пише Gromovytsia Berdnyk вже вночі, адже 18 вересня о 05:34 за Києвом почалася Повня — Повня Вина, Ячмінна Повня, Повня Кукурудзи, Повня Жнив, Повня Пісень…

Перша осіння Повня, яка в деких культурах вважалася найкрасивішою. У Японії навіть існувала спеціальна церемонія споглядання вересневої Повні, а обличчя красивої жінки порівнювали «з осінньою Повнею».

Ще одна Урожайна Повня, і вона майже збігається з астрономічним Рівноденням та другим святом Урожаю.

Овсень, як називають це свято рідновіри, а європейські неоязичники звуть його Мабоном. Другий період в році, коли день і ніч рівняються, точка космічної Рівноваги.

Богиня після Мабона спускається в підземне царство, і з її відходом в'януть квіти і починаються холоди. Вона стане Персефоною, яка піде на півроку до свого чоловіка в царство мертвих, і водночас Деметрою, яка тужитиме за донькою, загорнувшись в темну мантію. Недарма Елевсинські містерії святкували саме в дні Осіннього рівнодення. Містерія життя і смерті, вшанування Великої Богині в двох образах-іпостасях. Потім, у дні Савіня-Самайна, і Бог промчить у своїй Дикій Темній Іпостасі і приєднається до Жони в Підземному світі, помре, щоб народитися дитятком-Сонцем в дні Йоля-Коляди.

Але в ці дні Рівнодення Богиня ще у розквіті жіночої сили і щедрості. Богиня Осіннього рівнодення — це Мати-Богиня-Чародійка, яка точно знає, як і що робити. І може навчити майстерності усіх своїх доньок.

Осіннє рівнодення називають «Днем подяки відьми», в ці дні ми дякуємо Сестрам за суголосність, ділимося між собою отриманим врожаєм, духовними плодами та інформацією.

А те, що піде з вашого життя у дні Мабона — відпустіть і благословіть, та післясмак цих подій назажди лишиться з вами, як післясмак терпкого вина і пахощі свіжоспеченого хліба. Як спогад про перший поцілунок і перший важливий досвід.

22 вересня впродовж дня запаліть свічку бежевого, охристого, бордового або помаранчевого кольору — кольорів осені, кольорів урожаю і щедрості, подякуйте Всесвіту за ті дари, які прийшли до вас цього літа, за той урожай, який ви зібрали напередодні Осінього рівнодення, і попросіть у Вищих Урожаю щедрості і достатку на осінню темну пору.

Покладіть на стіл плоди літа — яблука, пізні ягоди, овочі, осінні квіти, круглу випічку — і згадайте старших жінок Роду, покійних жінок Роду. Подякуйте Богиням свого Роду за те, що їхня життєва сила зараз проявляється через вас, через ваше тіло, через вашу дію у проявленому світі. Попросіть у них потуги продовжити ваш Рід і силу далі — бо ж і всі ми одного разу теж станемо Старшими Роду, коли час наступить. Якщо у когось є родові проблеми, — зараз можна просити у Вищих про те, щоб вони залагодилися або розв’язалися.

Якщо в ці дні до вас прийде якийсь Дар від Всесвіту — нове знайомство, яскраве осіннє кохання, гарна ідея, випадкове місце, яке зачарує вас своєю силою і красою — це все ознаки прихильності до вас Всесвіту і Богині. Прийміть цей Дар з вдячністю, і подякуйте за нього всім серцем, це ваша Сила на зимові місяці — навіть якщо кохання буде недовгим, а до місця ви більше ніколи не потрапите, ця енергія назавжди буде з вами.

Також у ці дні можна просити у Вищих для себе і своїх рідних достатку і фінансового благополуччя.

Вже завтра енергії Повні будуть працювати, і її холоднувате сяйво освітить ваше життя. А за тиждень Колесо Року покотиться Темним Колом, щодня відчутно скорочуючи день, наближаючи нас до Савіня.

І оскільки цей Мабон відбувається в Коридорі затемнень, то головний урожай, на який варто звернути увагу — це внутрішні процеси. Емоції, страхи, переживання, рефлексії, творчі ідеї, мрії… цей Мабон покаже, що треба ретельно посадити в душу, як озимі зерна, що проростуть весною, а що — спалити як вимолочену солому, і пустити за вітром… цей Мабон кличе заглибитися в себе, переглянути минуле. Але разом з тим, він помножить урожай, який ви змогли виростити.

Зокрема, можуть повернутися ситуації, які відбувалися 9 або 18 років тому (цикли Коридору затемнень), і знову проявитися у вашому житті тим чи іншим чином. До речі, це стосується не тільки окемих людей, але й глобальних подій.

Тож варто згадати 2006 і 2015 рік. Проаналізувати, який важливий і корисний досвід тих років можна використати, а який — не допускати.

І ретельно порахувати власний урожай. Щоб помножити його в період до Весняного рівнодення.

Також 18 вересня розпочинається із місячного затемнення осінній коридор затемнень на осі РИБИ - ДІВИ, що триватиме по 2 жовтня. Астролог Віта Найденко зазначає, що це час великих змін та переосмислення. Коридор затемнень може впливати на емоційний стан, викликаючи перепади настрою та почуття нестабільності. Тому бажано у цей період займатися внутрішньою роботою над собою, медитаціями та зосередженням на особистісному розвитку.

Місячне затемнення відбудеться поруч з містичною планетою НЕПТУН, що може виконати ваші нереальні мрії, зцілити як душу, так і тіло. Але не варто розпочинати нові справи та підписувати угоди, тому що Нептун може викривляти події, сприйняття, діагнози.

Детальний прогноз для усіх знаків зодіаку на період затемнення читайте у нашій статті "Осінній коридор затемнень у знаках Риби та Діви: дворічний період змін".

Бережіть вирощене.

Бережіть себе і близьких.

Бажайте тільки того, що ви готові прийняти у своєму житті.

І нехай сила Темного Часу буде з вами!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: