112 дітей з різних регіонів України підвищували рівень знань щодо ненасильницького спілкування

1 хв на прочитання03 Жовтня 2024, 15:40
Ненасильницьке спілкування

З 20 по 30 вересня 2024 року у селі Підзахаричі Чернівецької області відбулися два дитячих табори.

З 20 по 30 вересня 2024 року у селі Підзахаричі Чернівецької області відбулися два дитячих табори психологічної, творчої та соціальної адаптації «Усмішка дитини», проведені МГО «Краще без…» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Під час роботи табору 112 дітей з різних регіонів України підвищили свій рівень знань про методи ненасильницького спілкування, відпрацювали навички комунікації у складних, стресових або конфліктних ситуаціях, а також психологічні практики подолання стресу, серед яких: техніки пісочної терапії, тілесно-дихальної терапії, хібукі-терапії.

Також діти змогли відвідати тренінги з виготовлення мила ручної роботи, ознайомитися з технологіями та видами декоративно-ужиткового мистецтва, воркшопи з відпрацювання вокальних технік та сценічного мистецтва. 

Проведення цих заходів сприяло покращенню якості життя дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей ветеранів, дітей загиблих захисників та захисниць України шляхом комплексної реабілітації засобами психологічної та артадаптацій, створення можливості для їхньої соціалізації у суспільстві. 

Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: