Догори
Дати відгук

Як та в чому зустрічати Новий 2024 рік

2 хв на прочитання17 Листопада 2023, 21:40 72603
Поділитись:

Яка тварина, колір та стихія принесуть удачу у Новому 2024 році

Символ 2024 року - міфічна тварина, Зелений Дерев'яний Дракон, який має величезну силу. Згідно з китайськими традиціями символ року є втіленням чоловічого початку Ян, який підпорядковує світ своїй волі.

Рідна стихія Дракона – Земля, що символізує стабільність та надійність. Астрологи зазначають, що у 2024 році вдасться досягти суттєвого прогресу у справах, а також з легкістю здобути відмінних результатів у починаннях.

Влада Дракона буде поширюватись на всі сфери життя, простежуватися у кожній події. Дерев'яний Дракон активно ділиться своїм успіхом, створюючи відчуття швидкої перемоги.

Березень принесе надію на покращення та натякне на майбутні зміни. Це початковий етап, коли Дракон тільки розпочне випробовувати свої сили. В закоханих зійде романтика та душевне піднесення. В роботі також розпочнеться оптимістичний період.

Найбільш проблемним місяцем виявиться жовтень: ентузіазм спаде через виснаження насиченим життям. Може виникнути бажання залишити все і відпочити. Астрологи рекомендують вибрати відпочинок для відновлення енергії.

Як слід зустрічати 2024 рік

Вважається, що Дракон не любить рутини та буденності - це для нього занадто нудно. Тому потрібно зустріти Новий рік 2024 незвично й активно - влаштувати вечірку, поїхати куди-небудь, зробити те, на що ви б ніколи не зважилися у звичайний день.

Дракон – символ, який важливо шанувати під час святкування Нового року. Розставте фігурки драконів по всьому будинку, щоб залучити позитивну енергію та створити приємну атмосферу свята. Новорічну ніч варто зустріти в особливому вбранні. Бажано одягти те, що імітує китайський традиційний костюм. Наприклад, сукню-кімоно із широкими рукавами. Підійде будь-яке вечірнє вбрання з атласу, шифону. Новорічне плаття має іскритися і переливатись, нагадуючи луску Дракона: чим більше паєток і кристалів, тим краще.

Найвдаліші кольори - це сріблястий, золотий, зелений та білий. Також можна доповнити образ червоними аксесуарами. Прикраси повинні містити багато каменів.

Окрім дозволених кольорів є ще й ті, які не бажано використати в новорічну ніч. Забороненими відтінками астрологи вважають: темний шоколад, темно-жовтий, чорний, синій. Дракону не подобаються такі кольори, оскільки вони символізують спокій та умиротворення, а він, навпаки, підтримує активних людей, які готові опинитися в центрі уваги.

Найкращим подарунком на Новий рік 2024 буде предмет, пов'язаний із символом року — Зеленим Дерев'яним Драконом. Це може бути різноманітні сувеніри, кулони із драконом, картини із зображенням дракона, одяг із принтом дракона, набори для медитації в китайському стилі, прикраси із драконом, посуд із зображенням дракона, постільна білизна із малюнком дракона, пледи з драконами та інше.