Усі його люблять. Але чи усім можна?

2 хв на прочитання10 Липня 2024, 11:24

В таку спеку та й в цілому в літню пору багато людей активно «налягають» на сезонні овочі, фрукти та ягоди. Одним з найпопулярніших літніх продуктів є кавун. Усі його люблять і залюбки вживають кілограмами.

Кавун, безперечно, є важливою частиною здорового харчування, оскільки він сповнений вітамінами, мінералами та корисними антиоксидантами.

Однак, незважаючи на користь для здоров’я та смак, вживання цієї ягоди у надмірній кількості може підвищити рівень цукру у крові та викликати проблеми зі шлунком у деяких людей.

Тож давайте розберемось в яких випадках і кому кавун не принесе користі.

Від надмірного споживання кавуна можуть бути наступні побічні ефекти:

Але слід пам’ятати, що надмірне споживання будь-яких продуктів, не тільки кавуна, може мати досить негативні наслідки. Не нехтуйте своїм здоров’ям.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: