Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Блоги
  • Час гальмування усіх процесів, ретроградний Сатурн з 29 червня по 15 листопада 2024 року

Час гальмування усіх процесів, ретроградний Сатурн з 29 червня по 15 листопада 2024 року

4 хв на прочитання29 Червня 2024, 22:38 71
Поділитись:

Бурхливий, насичений період поступово змінюється періодом, виваженого осмислення, підбивання підсумків, та виправлення помилок. 

Термін «ретроградний» походить від латинського слова «retrogradus», що буквально означає «крок назад». Як випливає з назви, ретроградний – це коли планета рухається назад своєю орбітою для спостерігача із Землі. Астрономи називають це «очевидним ретроградним рухом», оскільки насправді жодна планета не рухається проти своєї орбіти, це лише оптична ілюзія. Протилежністю ретроградного руху є прямий чи прогресивний рух. Прогресивний рух - це термін, який віддають перевагу астрономам, тоді як астрологи схильні використовувати термін «прямий» рух.

 Всі планети, крім Місяця та Сонця, мають період ретроградного руху, ця ілюзія виникає тому, що планети рухаються з різною швидкістю. 

Сам день переходу в ретро фазу, тобто 29 червня і вихід з неї 15 листопада-це дні максимальної напруженості та емоційності. Можуть зриватися плани, підвищується ризик нанесення травм, тому виявляйте обачність.

Сатурн в астрології відповідає за всі закони, правила, держави, дисципліну, відповідальність, цілеспрямованість, розклад, пунктуальність, цілі, планування, карʼєру. Тому саме в цих сферах можна очікувати гальмування, не швидкого вирішення справ, можливі результати не з першого разу. Також Сатурн любить людей дисциплінованих та планомірних, якщо ви такі, то весь період пройде добре. А от  незавершені або кинуті на середині справи, не терпить, тому будьте обережні, якщо ви будете  проявити недбалість, наслідки будуть впливати на ваше життя ще довгий час.

Істина полягає в тому, що не варто боятися даного періоду-це нормальний, звичайний і досить частий період життя, це сама логіка будь-яких подій – після будь-якого руху вперед настає гальмування, навіть відкат, закріплення.  Для того щоб закріпити позиції, подумати, повернутися до незавершених раніше справ.

Ви можете вийти з цього періоду без жодної подряпини, якщо:

- зумієте пригальмувати;

-зайвий раз подумати;

-бути уважнішим, але при цьому не ув'язнути в деталях і виявити гнучкість;

-не чекати швидкого вирішення справ, особливо у карʼєрі;

- завершувати всі незакінчені справи;

-сім разів відміряєте – один раз відріжете. Поспіх, неуважність, необережність у такий період може -призвести до помилок.  

-зменшите темп життя. Зниження активності може допомогти вам уникнути дорогих помилок;

-подумаєте про всі доступні рішення проблем, з якими ви стикаєтеся - одне з них зрештою має спрацювати;

-повернетеся до постійних проблем минулого. Це ідеальний час, щоб вирішити старі проблеми раз і назавжди.

-не приймаєте остаточних рішень у цей період, особливо у доленосних справах;

-є гнучкими, адаптованими та терплячими.  Можливо, вам доведеться зробити не одну спробу знайти правильне рішення або досягти бажаного.

-розподіляєте бюджет раціонально;

-виправляєте ваші помилки, переробляєте те, що перестало влаштовувати вас, робите крок назад;

Що не рекомендується робити у період ретроградного Сатурна:

-не робіть імпульсивних чи необдуманих витрат;

-не спішіть у справах, не прискорюйте процес;

-якщо щось пішло не за планом, не розчаровуйтеся;

-не залишайте справи незавершеними;

Також разом з Сатурном у ретро фазі перебуває і Плутон. Зараз йде процес гальмування всіх процесів, які розганяли події у квітні-червні. Бурхливий, насичений період поступово змінюється періодом закріплення, осмислення, корекції зробленого. Постарайтеся зберігати спокій і не приймати різких і поспішних рішень. Згодом ситуація неодмінно нормалізується.

Даний період дозволяє нам зміцнювати дисципліну, контроль, приймати виважені рішення, виправляти раніше зроблені помилки, засвоїти пройдені уроки, навести порядок. Дозволяє сконцентруватися на чомусь, що особливо важливо. Передивіться, якщо ви  останнім часом витрачали багато грошей, зазнали фінансових втрат – зараз період осмислення цього та спроб більш виваженої поведінки.