Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Блоги
  • 28 жовтня – місячне затемнення на осі Скорпіон – Телець на найближчі 9 років

28 жовтня – місячне затемнення на осі Скорпіон – Телець на найближчі 9 років

2 хв на прочитання27 Жовтня 2023, 13:00 1496
Поділитись:

Його буде видно над Європою, зокрема на території України, частиною Азії й Африки. 

Це останнє затемнення у серії затемнень із 19 листопада 2021 року, які виносили на поверхню боротьбу за владу та ресурси. Далі піде дворічна серія затемнень на осі Овен♈️-Терези♎️, яка вирішуватиме питання війни та миру.

Місячне затемнення – це завжди підбиття підсумків, отримання результату, висновки, закінчення чогось. Цього разу вирішуватиметься ситуація, яка розпочалася приблизно півтора роки тому.

ЯКІ СФЕРИ ЗАЧЕПИТЬ ЗАТЕМНЕННЯ?

Ресурси, енергія, сила, криза, заощадження, цінності, майно.💸

У місячне затемнення ще більше, ніж у сонячне, важливо тримати емоції на повідку, запастися силою духу і зберегти здатність боротися. Відбудеться кульмінація подій, спровокованих сонячним затемненням і супутніми планетарними аспектами.Під впливом місячного затемнення легко розривати зв'язки, але не встановлювати, тому йому вкрай важливо тримати емоції та поведінку під контролем, а також дотримуватись усіх запобіжних заходів під час далеких подорожей.

Ситуацію з затемненням посилюють аспекти - опозиція Марса/Меркурія з Юпітером. Складні та суперечливі аспекти боротьби, загострення амбіцій, різких слів, жорсткого протистояння, скандалів, але й імовірність перемоги у цій боротьбі. Будьте максимально обережні. Опозиція Марса та Юпітера – це аспект проблем із владою, аварій, пожежі, як у буквальному, так і в переносному значенні слова.

Думайте, що кажете, контролюйте слова та тональність розмови – необережні висловлювання можуть вилитися у скандал. Будьте обережні на дорогах, та самі ходіть обережно – можливі різні переломи кінцівок.

Що можна і потрібно робити: 

-запитувати відповіді на свої запитання; 

-формувати наміри; 

-позбавлятися всього непотрібного.

Чого не варто робити: 

-конфліктувати; 

-вестись на провокації; 

-вживати алкоголь; 

-ризикувати; 

-здійснювати планові операції.

Найбільше затемнення вплине на Тельців♉️, Скорпіонів♏️, Левів♌️ і Водоліїв♒️. Особливо народжених з 25 до 31.10; з 22 до 29.04; з 23 по 30.07 та з 23 по 30 січня.

Спостерігайте за навколишньою реальністю – ви можете отримати знак або відповіді на важливу для вас тему.