Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • У Донецькій області відкрився форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»

У Донецькій області відкрився форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»

1 хв на прочитання07 Листопада 2019, 11:14
Поділитись:

7-8 листопада у Світлогорську (Донецька область) відбувається Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології».

Його організаторами виступили: Всеукраїнська екологічна ліга, Центр екологічної освіти та інформації, департамент екології та природних ресурсів Донецької обласної військово-цивільної адміністрації за сприяння Міністерства енергетики та захисту довкілля, парламентського комітету з питань екологічної політики та природокористування і Міжрегіонального центру наукових досліджень та експертиз.

В програмі форуму: науково-практична конференція «Рекультивація полігонів і сміттєзвалищ: проблемні питання та кращі практики»; пленарна сесія «Проблемні питання та кращі практики в Україні щодо рекультивації полігонів та сміттєзвалищ».

Відбудуться круглі столи: «Законодавче регулювання рекультивації полігонів та сміттєзвалищ: складності адаптації українського законодавства до європейських вимог та стандартів»; «Вплив полігонів та сміттєзвалищ на стан довкілля та життєдіяльність людей»; «Формування місцевих стратегій/програм/планів дій поводження з відходами в контексті децентралізації: проблеми та шляхи їх розв’язання», а також інші заходи.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.