Догори
Дати відгук

Які СПА-процедури корисно робити для здоров'я саме взимку

Лікарі порадили п'ять популярних послуг

2 хв на прочитання07 Січня 2021, 22:55
Поділитись:

У сучасних салонах краси та клініках пропонується неймовірна кількість послуг. Більшість з них можна роботи цілий рік, але лікарі попереджають, що є такі, які корисніші для здоров'я саме в зимовий час.

Мануальний масаж

Одна з найпоширеніших видів послуг в СПА-салонах. Особливоце  актуально для зимової пори року, коли у людей знижується активність. Завдяки мануальним технікам вирішується цілий ряд проблем. Наприклад, приходять в тонус м'язи та розслаблюються спазмовані, поліпшується кровопостачання, лімфоток, скорочується прояв целюліту, сповільнюються процеси старіння, відбувається омолодження шкіри обличчя і тіла та знімається психоемоційне напруження.

Морські ванни

Цю послугу в СПА можна порівняти з поїздкою на море. У зимовий час, особливо зараз під час карантину, коли поїхати на море досить складно, це вкрай корисно. Завдяки таким ваннам можна поліпшити стан шкіри, волосся, нігтів та знизити рівень стресу.

Антицелюлітні обгортання

Любите бувати в СПА, але ще не пробували антицелюлітні обгортання за допомогою морських водоростей? Ви багато втрачаєте! Дерматологи рекомендують робити цю процедуру саме взимку, бо саме в цей час вона ефективніше позбавляє "помаранчевої шкірки" на стегнах. Крім того, чудовий аромат водоростей є гідним плюсом.

Сольові пілінги

Ці пілінги дозволять добитися омолоджуючого ефекту для волосся та обличчя. Пілінг очищає шкіру, видаляє змертвілі клітини, покращує насиченість і живлення епідермісу, оптимізує кровопостачання та забезпечує лімфодренажну дію.

Сауна

Це самий улюблений багатьма клієнтами в СПА вид процедури, особливо в зимовий час. У сауні або лазні можна відчути жар, насолодитися чудовими ароматами, отримати всю користь банної терапії, підвищити імунітет та зігрітися у холодні зимові дні.

За матеріалами medikforum.

Раніше ми розповідали, який простий напій здатен захистити організм від раку.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.