Догори
Дати відгук

В Уганді в національному парку жорстоко вбили левів

Влада Уганди вважає, що тварин могли отруїти, а потім розчленувати

1 хв на прочитання21 Березня 2021, 13:20
Фото ua.depositphotos.com - Леви в Національному парку королеви Єлизавети відомі своєю здатністю лазити по деревах Фото ua.depositphotos.com - Леви в Національному парку королеви Єлизавети відомі своєю здатністю лазити по деревах
Поділитись:

Шокуючий за своєю жорстокістю випадок стався у Національному парку королеви Єлизавети — робітники заповідника знайшли вбитими 6 левів. У найпопулярніше в туристів місце в Уганді приїхали невідомі та жахливо познущалися з тварин перед тим, як вбити. Влада припускає, що тварин отруїли, а потім розчленували. Повідомляє BBC.

Місцеві леви відомі своєю рідкісною здатністю лазити по деревах. Убитим особинам відрубали голови та лапи. Коли тіла знайшли, їх уже оточили стерв'ятники.

У Департаменті дикої природи Уганди не виключають, що причетні до вбивства тварин можуть бути браконьєри. Місцева поліція разом з екологами проводить розслідування.

Раніше в цьому парку вже траплялося подібне. Зокрема, у квітні 2018 року 11 левів, зокрема, й вісім дитинчат, були знайдені мертвими, як вважається, в результаті отруєння. Схожий інцидент також призвів до загибелі п'яти левів у травні 2010 року.

Тим часом під Одесою створять унікальний природний парк «Куяльницький».

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.