Догори
Дати відгук

У Дніпрі палії сміття кидаються на комунальників (відео)

Їх знаходять за допомогою дронів.

1 хв на прочитання21 Вересня 2020, 13:56
Фото - report.if.ua Фото - report.if.ua
Поділитись:

У Дніпрі активізувалися мешканці приватного сектора, що спалюють листя та інше сміття на своїх ділянках. У зв'язку з цим інспектори з благоустрою почали проводити рейди по виявленню порушників, які труять димом не тільки себе, але і сусідів в радіусі мінімум 1 кілометра. Про це на facebook повідомив начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровського міськради Руслан Мороз.

За його словами, на вихідних по місту вже були зафіксовані порушення, особливо в районі Донецького шосе, вулиці Передовій і у Дієвці. Тому перевірки планується проводити 4 рази на тиждень, включаючи неділю. Виявити домогосподарства, де розводять багаття комунальникам допомагає дрон.

На жаль, не всі городяни розуміють небезпеку, яку несе для здоров'я, дим від спалювання листя та непотребу. Деякі неадекватно реагують на прохання інспекторів з благоустрою загасити вогонь. Тому в окремих випадках до рейду довелося залучати поліцейських.

Руслан Мороз закликав жителів Дніпра не отруювати себе та оточуючих, а людей, які страждають від отруйного диму, попросив повідомляти про порушників в поліцію.  

Нагадаємо, найвищий показник отруєного повітря: у Києві палає сміттєзвалище (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.