Догори
Дати відгук

У Дніпрі 12-річна дівчинка перерізала собі вени на вулиці (фото 18+)

З'ясувалося, що школярка вже робила спроби суїциду раніше, ковтаючи голки.

1 хв на прочитання11 Березня 2021, 17:40
Фото «Днепр опаративный». 12-річна дівчинка перерізала собі вени на очах у перехожих Фото «Днепр опаративный». 12-річна дівчинка перерізала собі вени на очах у перехожих
Поділитись:

У Дніпрі на вулиці Передовій 12-річна школярка різала вени склом на очах у перехожих. Про це повідомляє dnepr.express.

Свідок події викликав патрульних поліцейських і медиків. На його запитання навіщо вона це зробила — школярка відповідала, що буде краще, якщо вона помре.

Фото «Днепр опаративный»

З'ясувалося, що дівчинка була п'яна і вже здійснювала спроби суїциду раніше, ковтаючи голки. Їй надали медичну допомогу на місці та забрали в дитячу лікарню № 3.

Поліція почала перевірку за цим фактом і з'ясовує, що зробили чи не зробили батьки дитини, щоб запобігти спробі самогубства.

Тим часом відомий професор розповіла, що до суїцидів підлітків має відношення пандемія та імпульсивність.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва 14-річна дівчинка наклала на себе руки.   Раніше в  Одесі 20-річний хлопець вистрибнув з вікна 23 поверху.  У Києві 12-річна дівчинка випала з 8-го поверху, а 11-річний хлопчик вистрибнув із вікна ліцею (відео 18+).

Крім того, на Полтавщині дві 14-річні дівчинки порізали собі вени біля школи.  А в Сумах  смертельний флешмоб «підтримали» дві 16-річні дівчини, які отруїлися таблетками.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.