- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Секрети від кухарів: що додати до смаженої картоплі для покращення смаку та кольору
Секрети від кухарів: що додати до смаженої картоплі для покращення смаку та кольору
Кухарі діляться своїми тонкощами та хитрощами.
У досвідчених кухарів завжди знайдуться дієві методики, які допоможуть навіть звичну базову страву приготувати так, що навіть гурмани захоплюються, інформує Ukr.Media.
Цікавий факт полягає в тому, що мова далеко не завжди йде про якісь рідкісні або дорогі інгредієнти.
Хороша рослинна олія
Якщо ваш рослинний жир має неприємний присмак, то страва буде зіпсована: картопля чуйно реагує на будь-які інші аромати та смаки. Для того щоб покращити смакові якості картоплі, до рослинної олії можна додати вершкове масло. Також чудовим рішенням стане використання сала.
Куркума
Якщо ви любите золотисту смажену картоплю, то куркума допоможе досягти потрібного результату без зайвих складнощів.
Також куркума має гарний склад, здатний зробити страву набагато кориснішою.
Копчена паприка
Цей варіант ідеально підходить для гурманів, які люблять цікаві рішення та незвичайні поєднання. Смак смаженої картоплі чудово поєднуватиметься з копченою паприкою. Легкий аромат "димка" піде страві лише на користь.