Догори
Дати відгук

Прокидаєтеся вночі — сигнали, які не можна ігнорувати. У чому проблема

Китайська медицина розглядає організм людини, як систему 14 меридіанів. Кожен меридіан спрямований до певного органу і відповідає за його життєдіяльність.

3 хв на прочитання25 Березня 2021, 07:35
Прокидаєтеся вночі — сигнали, які не можна ігнорувати. Прокидаєтеся вночі — сигнали, які не можна ігнорувати.
Поділитись:

Прокидаєтесь вночі в один і той же час, з чим це пов'язано? Проблеми на роботі, в сім'ї або це Вищі Сили хочуть вас про щось попередити. 

Китайська медицина розглядає організм людини, як систему 14 меридіанів. Кожен меридіан спрямований до певного органу і відповідає за його життєдіяльність. Шляхом голковколювання або тиску на активні точки, які розташовані на цих меридіанах, можна вилікуватись від багатьох хвороб, пише  mavex-medicina.cv.ua. 

Вночі, організму необхідний відпочинок, так як він наповнюється енергією. Кожен орган бере енергію в певний час доби.

Тому якщо ви прокинулись, погляньте на годинник, причину вашого пробудження можна визначити за часом.Також згідно китайської філософії саме вночі з нами спілкуються Вищі сили і повідомляють нам про майбутні події, або хочуть застерегти від необдуманих вчинків.

Прокинулись в проміжку від 21:00 до 23:00 - це стрес

Як правило, в цей час ми тільки лягаємо спати, а якщо не можемо відразу заснути, або прокидаємось - це говорить про те, що нас будить стрес.Переживання, психологічні навантаження, ось що не дає нам заснути. Постарайтеся перед сном не займатися активною розумовою діяльністю, а послухайте легку музику, прийміть теплу ванну або просто посидьте в тиші.

період від 23:00 до 1:00, ночі

В цей час нас будять емоції. Саме емоційні образи не дають нам заснути в цей час. Займіться перед сном технікою Самопрощення і відпустіть образу. В цей нічний час наповнюється енергією ваш жовчний міхур, постарайтеся не їсти перед сном жирну і важку їжу, віддайте перевагу овочам, звареним на пару і дієтичним супам.

з 1:00 до 3:00

Гнів і злість будять вас в цей час. Ваша печінка сигналізує про збої в роботі організму. Перед сном випийте склянку води і постарайтеся більше нічого не їсти.Розслабтеся і відпустіть денні проблеми, постарайтеся згадати радісні моменти в житті і заспокойте свою нервову систему. Дуже добре допомагає привести нерви в порядок рахунок в розумі до 100 - порахуйте слоненят ...

На світанку від 03.00 до 5.00 вас будять Вищі Сили

В цей час до людини звертаються Вищі Сили. Вони посилають всілякі підказки, щоб направити вас на правильний шлях. Розслабтеся - це час смутку.Постарайтеся нормалізувати дихання. Перед сном послухайте музику для очищення самосвідомості і подумайте, що відбувається у вашому житті не так, або що має статися, і про що вас хочуть попередити?

від 5.00 до 7.00

У цей час відбувається наповнення енергією вашого кишечника. Перед сном не вживайте багато їжі, намагайтеся повечеряти не пізніше 7 години вечора.Протягом дня віддайте перевагу дробовому харчуванню та дієтичної їжі. Перед сном згадайте події, які з вами відбулися, і дайте вихід емоціям.

Прислухаючись до свого організму можливо і без медикаментозного лікування поліпшити загальний стан організму, звичайно якщо це не глобальна проблема і не серйозне захворювання.

До слова, медики назвали які смачні продукти здатні знизити тиск в домашніх умовах.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.