- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Повітряні, ситні, хрусткі оладки без борошна
Смачні, повітряні, ситні — з хрусткою скоринкою — ці оладки здивують вас, адже готуються зовсім без борошна! Ви зможете насмажити цілу гору смакоти до сніданку дуже швидко, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- щіпка солі;
- 2 ст. л. цукру;
- 250 мл кефіру;
- 250 гр. манка;
- 1 ч. л. соди;
- рослинна олія для смаження.
Приготування:
Змішайте яйце, сіль, цукор, кефір. Всипте манку, залиште на пів години під плівкою. Потім додайте соду, перемішайте ще раз і смажте.
Налийте трохи олії, викладайте тісто ложкою або через кондитерський мішок. Смажаться оладки блискавично.
Виходять дуже пишні, з хрусткою скоринкою, але всередині м'які і повітряні!
Більше з розділу Агро
Продукти з географічним зазначенням як символ української самобутності - Коваль
Зрази з капустою — простий, але незвичайний рецепт
Гречка знову подорожчає: закупівельні ціни зросли майже вдвічі
Зіпсувати практично неможливо: картопля по-французьки з м’ясом — рецепт у духовці на сметані
В Україні - перший врожай бавовника
Питанням українського цукру зацікавилися у парламенті Франції
Уряд визначив максимальний тариф для страхування врожаю цукрового буряку
У Мінагрополітики оцінили стан свинарства та м'ясопереробної галузі країни
Більше з GreenPost
Хвойні культури — перевірена часом ідея, яка завжди залишається актуальною в ландшафтному дизайні (ФОТО)
Відчуєте бажання змін і оновлення: гороскоп на п'ятницю, 1 листопада
5 питань, які варто собі задати перед рішенням змінити роботу
Європа під водою: кліматичні зміни перетворюють стихійні лиха на буденність
Шахраї розсилають підробні листи від імені Мінсоцполітики
Україна захищає природне біорізноманіття в умовах надзвичайних викликів
Як сортують сміття в Європі: досвід для української системи переробки відходів
Вийшла книга про загадковий світ Чорного моря