Догори
Дати відгук

Паштет з печериць: ситно, смачно, просто

За 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник.

1 хв на прочитання05 Грудня 2022, 08:12
Поділитись:

Печериці, до речі, можна замінити будь-якими грибами — гливами, білими, лисичками тощо. Цей рецепт містить яйця, але якщо ви дотримуєтеся веганської дієти, ви можете їх просто не додавати в грибний паштет.

Інгредієнти:

  • Печериці 500 г
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Яйце куряче, велике 1 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком

Приготування:

Цибулю і моркву очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте в глибокій сковорідці у вершковому маслі.

Гриби помийте, наріжте слайсами, додайте до овочів на сковорідку. Посолить, поперчіть, тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник.

Тим часом яйця відваріть круто, остудіть і наріжте маленькими кубиками або потріть на тертці.

Готові овочі остудіть, перекладіть в чашу блендера, додайте яйця і все пюруйте. Паштет готовий, можна подавати.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost