Догори
Дати відгук

Названо суміш двох продуктів, які здатні захистити від діабету

Крім того, цей фрукт позбавляє втоми вранці

1 хв на прочитання20 Січня 2023, 21:00
Поділитись:

Напевно, ви багато чули про позитивні властивості лимона і часнику. Але разом ці інгредієнти стають ще кориснішими для організму.

Завдяки лимону ви зможете легко підтримувати імунітет у холодну пору року. Крім того, цей фрукт позбавляє втоми вранці, полегшує болі через ревматизм, усуває запори, приводить в норму кров’яний тиск.

Відмінно поєднується лимон із часником. Серед корисних властивостей даного продукту – підтримка здоров’я волосся, нігтів, статевих органів, захист від раку та хронічних захворювань (діабет, хвороби серця), контроль ваги.

А яку користь організму принесе поєднання часнику з лимонним соком? Подібна суміш дозволить вам позбутися запалення судин, каменів у жовчному міхурі та нирках, набряків, відкрити закупорені судини, захиститися від гіпертонії, атеросклерозу, схуднути, привести в норму рівень цукру в крові. Ще вона знижує показники холестерину та ліпідів у крові, допомагає у регенерації підшлункової.

Завдяки суміші часнику та соку лимона у вас зменшиться біль у суглобах, покращиться стан при артриті, зміцниться імунітет.

Для приготування суміші знадобиться 40 очищених зубчиків часнику (середнього розміру), сік кількох лимонів. Роздавіть зубчики часнику, додайте до них лимонний сік і зберігайте це протягом 25 днів у прохолодному місці. При цьому щодня потрібно кілька разів цю суміш струшувати.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.