Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Астро
  • Китайський Новий рік починається разом із Новолунням – дієві практики від астролога

Китайський Новий рік починається разом із Новолунням – дієві практики від астролога

Цілі мають стосуватися нашої особистості та прагнень.

3 хв на прочитання09 Лютого 2024, 22:40
Китайський Новий рік. Новолуння 10 лютого - дієві практики від астролога Китайський Новий рік. Новолуння 10 лютого - дієві практики від астролога
Поділитись:

Що таке Новий місяць або Молодик? Про нові починання та про нові ідеї у цей період розповіла Green Post астролог-таролог Олена Сербінович.

Молодик збігається саме з китайським Новим Роком, тому за традицією прийнято вважати, що це найкращий день або найкращий період зростаючого місяця для загадування бажань або ж маніфестації своїх цілей на наступний рік.

2024 рік - це рік Дракона. Дракон завжди говорить про яскравість, про наполегливість, про суттєві зміни, які можуть бути або здаватися непростими, але необхідними.

До того ж, оскільки енергія 2024 року також пов'язана з такими поняттями як сила, наполегливість, справедливість, внутрішня сила. І оскільки астрологічно зараз Північний кармічний вузол знаходиться у знакові Овен, то ці цілі мають стосуватися нашої особистості, наших прагнень чогось досягти, наших цілей, які дозволять нам зрозуміти, "чого особисто я хочу", "куди я хочу прийти".

Тому з 10 лютого протягом 10 днів, навіть до 22 лютого, можна робити карти бажань.

Можна практикувати будь-які візуалізації, будь-які практики, направлені на реалізацію бажаного. Цих практик існує багато. Хтось купує собі новий гаманець і заряджає купюру, кладе в цей день туди нову купюру або декілька купюр великого номіналу, робить собі талісман і носить протягом року як фінансовий магніт. Хтось клеїть карту бажань, хтось просто прописує списки того, чого хочеться, хтось зберігає собі на телефон у замітках чи у фотогалереї фотографії того, чого бажає. Це така демоверсія карти бажань.

Хтось у цей день робить ритуали, пов'язані зі Західним календарем, саме з китайськими традиціями.

Що потрібно знати цього року, як і завжди?

Цього року протягом 10 лютого буде місяць без курсу до 15:42 за Києвом.

Тобто робити списки бажань бажано або з 23 години 9 лютого до 1 години 10 лютого, тобто буквально коли буде північ, за годину до півночі, за годину після півночі, або ж завтра вже після обіду.

Якщо ви будете писати бажання протягом найближчих двох тижнів, поки буде зростаючий місяць, також звертайте увагу на те, щоб в той момент не був місяць без курсу. Ці календарі можна знайти в інтернеті.

Практика «фінансова розтяжка»

Завтра також можна починати після 15:42 будь-які практики націлені на фінанси. Наприклад, фінансова розтяжка – дуже ефективна і досить відома практика з нейролінгвістичного програмування. Також, якщо ви знаєте, будь-які практики направлені на фінансове розширення або роботу з підсвідомістю - нейрографічні практики або будь-які інші, їх також можна робити завтра та найближчі два тижні з метою саме закласти фундамент для ваших фінансових цілей.

Як підготуватися

Дуже бажано перед тим, як приступати до написання будь-яких бажань чи будь-яких практик, звільнити свої думки від якогось тягаря. Можливо, вибачити когось. Можливо, навпаки, треба позлитися, щоб звільнитися від внутрішньої агресії.

Для того, щоб звільнити місце для нового, треба очиститися від чогось, що вже себе віджило, що можливо треба залишити у минулому. Це можуть бути навіть старі звички, чи якісь старі переконання, які заважають вам жити в будь-якій сфері: у сфері фінансыв, особистих стосунків, тощо.

Важливо намагатися у себе в голові звільнити простір, місце для якихось нових переконань. Для цього дуже позитивно якраз надихатися чиїмись досягненнями, бо якщо це можливо у когось, то це важливо і у вас.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Астро
Більше з GreenPost