Догори
Дати відгук

Густий суп: як приготувати гуляш з картоплею в мультиварці

Дуже смачний та духмяний гуляш виходить з чорносливом або гранатом.

1 хв на прочитання07 Лютого 2023, 15:18
Поділитись:

Гуляш – це угорська національна страва, густий суп з тушкованих шматочків м’яса, помідорів, картоплі, цибулі та паприки. Гуляш по-угорськи, тобто у класичному варіанті, належить саме до густих супів – ніжне тушковане м’ясо у густій підливі. Але гуляш виявився настільки хорошим, що отримав навіть більшого поширення як різновид другої страви. 

Спочатку у режимі «Смаження» (на 40 хвилин) слід підсмажити невеличкі шматочки м’яса в олії. Потім додати нарізану цибулю та моркву, подрібнений часник. Далі – нарізані помідори та томатну пасту.  

Гуляш в мультиварці потрібно залити гарячою водою та додати нарізану кубиками картоплю. У режимі «тушкування» слід готувати гуляш протягом 1,5 години. 

Через 1 годину додайте нарізану великими шматочками паприку, посоліть та поперчіть, додайте спеції та перемішайте.

Дуже смачний та духмяний гуляш виходить з чорносливом або гранатом.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.