Догори
Дати відгук

Глазур для пасок: розкішний рецепт без сирих білків і желатину

Що може бути краще, ніж смачна паска? Тільки паска, прикрашена ніжною та легкою глазур'ю.

1 хв на прочитання28 Березня 2024, 01:21
Зображення згенероване ШІ Зображення згенероване ШІ
Поділитись:

Незабаром Великдень, і частина українців уже готується пекти паски. Справді, що може бути краще, ніж смачна паска? Тільки паска, прикрашена ніжною та легкою глазур'ю, яка робить її ще більш апетитною та привабливою. А що, як зробити цю глазур так, щоб вона була не лише смачною, а й без сирих білків і желатину?

Інгредієнти:

цукрова пудра — 150 г;

молоко — 1-1,5 ст. л.;

сік лимона (за бажанням) — кілька крапель.

Приготування.

Просіяти цукрову пудру, щоб уникнути утворення грудок у глазурі.

Додати 1 ст. л. молока та ретельно перемішати до утворення гладкої консистенції. Якщо глазур виявиться занадто густою, додати решту молока.

Додати кілька крапель соку лимона для того, щоби глазур отримала більш приємний смак та аромат. Змішати до однорідності.

Готову лазур можна наносити на паску за допомогою щіточки чи ложки. Після нанесення залишити паску на кілька годин у прохолодному місці, щоби глазур повністю затверділа.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.