Догори
Дати відгук

Французьке печиво з шоколадною глазур'ю «Пальм'є»: незвичайний десерт, який готується напрочуд швидко

Головне — не пересушити печиво у духовці.

1 хв на прочитання05 Квітня 2024, 20:14
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Французька кухня завжди привертала увагу своєю вишуканістю та неповторним смаком. Незвичайний десерт — французьке печиво з шоколадною глазур'ю «Пальм'є» — не лише дивує своєю неймовірною смакотою, а й готується дуже швидко.

Інгредієнти:

тісто листкове — 1 пачка;

вершкове масло — 50 г;

шоколад — 1 плитка;

цукрова пудра — 2-4 столові ложки.

Приготування.

Листкове тісто розморозити, щоб його було легко розкачувати.

Шоколад нарізати шматочками.

Нарізаний шоколад покласти в сотейник із вершковим маслом та розтопити до рідкого стану.

Далі розкачати тісто тонким пластом, попередньо присипавши поверхню цукровою пудрою.

На тісто намазати шоколад.

Скачати тісто в ковбаску з обох боків.

Ковбаску нарізати невеликими шматочками і викласти на деко.

Відправити до духовки випікатися на 15-25 хвилин при температурі 180 °С. Головне — не пересушити печиво у духовці.

Французьке печиво з шоколадом готове, смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро