Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Блоги
  • Якщо вас штормить? Вітаю, ми заходимо у коридор затемнення з 25 березня по 8 квітня

Якщо вас штормить? Вітаю, ми заходимо у коридор затемнення з 25 березня по 8 квітня

3 хв на прочитання24 Березня 2024, 12:56 528
Поділитись:

Саме коридор затемнення, вважають кармічним і доленосним.

Якщо вас штормить, зʼявилися люди з минулого, емоції на піку? Вітаю, ми заходим у коридор затемнення з 25 березня по 8 квітня. 

Коридор затемнень - це період між двома затемненнями, коли Сонце та Місяць доторкаються з кармічними вузлами. Тому саме коридор затемнення, вважають кармічним і доленосним. Проходячи через нього ми переживаємо особливу трансформацію, розплачуючись за вчинене в минулому або отримуючи винагороду. 

Перше відбудеться Місячне затемнення 25 березня у Терезах, воно ж - повний місяць. Повний Місяць - це кульмінація та пік, чи ситуацій у житті, чи емоційного стану. Загострюється все в даний період та піднімається градус напруження 2х.

Насамперед, це стосуватиметься сфери відносин, партнерства, особистих амбіцій, агресії, сексу, фізичного тіла. Багато ситуацій у вашому житті можуть досягнути кульмінації. Та взаємозв'язок з Ураном робить цей період ще більш непередбачуваним та божевільним, коли ви не очікували цього. Старі проблеми, ситуації можуть знову про себе нагадати, якщо ви раз з разу - їх не вирішуєте. Можуть спостерігатися нові кармічні відносини, вони несуть більше у собі опрацювання. Багато буде перевірок від Всесвіту по типу: А чи справді ви засвоїли цей урок?»

Що НЕ варто робити в затемнення:

-приймати важливі рішення;

-вступати у шлюб чи робити пропизиції;

-перебувати в небезпечних місцях;

-з'ясовувати відносини;

-робити планові операції;

-здійснювати великі угоди.

-будьте акуратніше за кермом і по можливості перенесіть авіаперельоти;

-зверніть увагу на здоров'я та свій емоційний стан;

-не робіть великих фінансових переказів;

-якщо ви зараз відчуваєте занепад сил,то просто зупиніться;

А ось для того, щоб позбавитися всього непотрібного, застарілого, негативного в житті саме час! Також час затемнення підходить для роботи з несвідомим, почуттями, емоціями, образами та травмами. Саме час відмовитися від шкідливих звичок, зараз кожен може змінити якість свого життя, стати здоровішим, красивішим, щасливішим! Принцип затемнень такий: «Якщо хочете зберегти - бережи, незважаючи на нерви. Якщо хочеш позбутися назавжди - позбувайся».

Найбільше вплине затемнення у кого в натальній карті знаходяться кармічні Вузли на осі Овен -Терези, а також Сонячних і Місячних Овнів/Терезів та якщо у вас є важливі точки в 0-6 градусів будь-якого знака. Ви можете спостерігати найважливіші події та зміни у своєму житті, особливо в частині відносин. 

Щоразу Коридор затемнень переводить нас у нову реальність, а в цей сакральний час ми можемо змінити свою долю. Це час доленосних змін, коли до нас приходить багато знаків та дзвіночків, будьте до них відкриті та спостерігайте.